Главная Спорт Баєр — Атлетико. Прогноз матча

Баєр — Атлетико. Прогноз матча

Автор Admin
Баєр - Атлетико. Прогноз матча

«Атлетіко» вже в найближчому турі може забезпечити собі участь в плей-офф. Для цього потрібно виграти у німців самим і чекати перемоги «Ювентуса» в Москві. Правда, в Лізі чемпіонів буває важливо посісти перше місце в групі, так що ще буде за що поборотися іспанцям. А ось для «Байєра» це один з останніх шансів зачепитися хоча б за місце в Лізі Європи.

«Байєр»
«Байєр» рідко програє вдома — з моменту невдачі в матчі з «Локомотивом» фармацевти вдома капітулювали лише одного разу. Але і перемоги приходять в основному тільки з аутсайдерами Бундесліги.

А якщо враховувати взагалі останні матчі, то леверкузенці не в найкращому стані — три поразки в п’яти минулих іграх. «Айнтрахт», «Атлетіко» і «Боруссія Менхенгладбах» — небезпечні противники, але ж і «Байєр» претендує на статус міцного представника Німеччини в єврокубках.

Перемогти вдалося за останній місяць тільки «Падерборн». М’яко кажучи, це мало про що говорить напередодні поєдинку проти топового іспанського колективу.

Баєр - Атлетико. Прогноз матча

«Атлетіко»
«Матрасники» в останній раз програли в середині вересня, коли невдало з’їздили в Сан-Себастьян. Після цього на чужих полях клуб двічі виграв з сухим рахунком, після чого в попередніх місяць тільки й робив що грав внічию — тричі поспіль.

Будинки уникнути подібної миролюбності теж не вийшло. В результаті з шести останніх проведених матчів «Атлетіко» переміг тільки в двох, а чотири звів внічию.

Особисті зустрічі
З останніх шести очних поєдинків «Байєр» залишив за собою лише один. А «Атлетіко» відсвяткував успіх тричі. При цьому в п’яти випадках жоден з суперників не зміг забити більше одного разу.

Прогноз
Досить складно сміливо вирушати на виїзд, коли у вас під питанням участь у грі двох основних захисників. В даному випадку мова про Стефана Савича і Хосе Хіменес. Зате в останньому матчі себе здорово проявив Анхель Корреа, посередньо грав раніше в Лізі чемпіонів.

Поточна форма «Байєра» викликає багато питань, так як команда перемогла лише один раз в семи минулих іграх. При цьому «Атлетіко» не програє протягом 11-и поєдинків у всіх турнірах. Ось тільки нічиїх забагато — цілих сім. У тому числі в двох попередніх матчах.

Крім того, що особисті зустрічей говорять нам про те, що голів буде мало, так ще і попередні поєдинки клубів свідчать про те, що такий розклад більш ніж імовірний. «Атлетіко» десять попередніх матчів провів на тотал менше. А «Байєр» в семи минулих матчах лише одного разу відзначився більш ніж один раз за вечір.

0 комментарий
0

You may also like

Оставить комментарий